Over Ottachi

Ottachi ontstond na een inspirerende ervaring in Hongarije, waar ik toevallig een bijzonder dorpsfeest bijwoonde. Buitengewoon door zijn eenvoud. Het geheel werd door iedereen samen gedragen. De tuinen stonden open voor jong talent, voor vakmensen, muzikanten, artiesten… Een gevoel van verbinding en echtheid stroomde door de straten terwijl we van tuin tot tuin gingen en ondergedompeld werden in de ene na de andere ervaring.“Dit wil ik ook doen!”, zei ik tegen mijn man toen ik terug thuis was. Het resultaat was Ottachi Garden, een festival dat sinds de zomer van 2016 jaarlijks plaatsvindt in Genk.

Ottachi Garden - festival vol bewust-zijn

Bij Ottachi Garden is de rode draad bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling.

Als bezoeker kan je op dit bruisende festival terecht om te proeven van allerlei ‘Flowshops’, van yoga en klankschalen over voetreflexologie tot natuurlijk tuinieren. Alles kan, alles mag, zolang het mensen dichter bij zichzelf en bij elkaar brengt.

Voor de standhouders is Ottachi Garden niet alleen een plek om passie en talent te delen met geïnteresseerde bezoekers. Het is ook een plek om gelijkgezinden te ontmoeten en co-creatie alle kans te geven. Helemaal vanuit de idee dat samenwerken en verbinden meer oplevert dan ‘ieder voor zich’.

Ottachi Community komt samen bij Mycelium ...

Ben je geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling? Ben je op zoek naar meer rust, meer balans en meer verbinding in je leven? Neem dan een kijkje op het aanbod van ons nieuw initiatief ‘Mycelium‘. Dit is een platform van en voor een voedend netwerk vol goed volk 🙂 al zeg ik het zelf !

Ottachi House - Huur een zaal vol ziel

Ben je op zoek naar een zaal voor jouw activiteiten? Yogales, meditatie, mindfullness, trainingen over verbindende communicatie of andere topics waar bewustzijn en persoonlijke groei centraal staan?
Wil je graag een plek die rust uitstraalt en gedragen wordt door gelijkgestemden? Bekijk hieronder de opties.

Ottachi Activiteiten - het heel jaar door

Ottachi is ondertussen meer dan het festival. Het hele jaar door organiseren we inspirerende workshops & lessenreeksen voor mensen die zichzelf willen ontplooien en ontwikkelen en die op dit pad graag gelijkgestemden ontmoeten. Ben je nieuwsgierig naar ons aanbod? Die vind je op ons nieuw platform Mycelium. Ontdekt hier wat het Mycelium team voor jou kan betekenen.

News & Blog

Summer mountain hike

Best suite for your small startup business lorem ipsum dolor sit amet consiquest.

Jonathan Smith
Art

Street painting contest

Best suite for your small startup business lorem ipsum dolor sit amet consiquest.

Jonathan Smith
Laboratory

Science lab workout

Best suite for your small startup business lorem ipsum dolor sit amet consiquest.

Jonathan Smith

VZW Ottachi

Hoogveldstraat 49
3600 GENK